1-how can we ........global warming?

a)pollute

B)prevent

C)waste
D)start

2-smoking is ...............to your health.

A)good
b)harmful

C)seperate
D) waste

3-They should ........the environment clean.

a)keep

b)do

c)reduce

d)save

4-...... don't you start a compainng againist it?

a)who

b)what

c)why

d)which

5-what...............taking new measures?

a)whith

b)doesn't

c)abouth

d)is he

6-you...........leave your computer on for a long time.

a)shouldn't

b)are

c)doesn't

d)like

7-melih doesn't spend much money.

he is ______.

a)funny

b)generous

c)stingy

d)shy

8-Gemini,virgo and scorpio are __________sings.

a)moon

b)world

c)star

d)sun

9-ali is friendly__________he is not funny.

a)or

b)but

c)not

d)got

10-murat was born _____June.

a)at

b)by

c)on

d)in

2

Cevaplar

2012-11-14T21:28:20+02:00

1-a 2-b 9-b 10-c diye tahmin ediyorum.........................

1 5 1
2012-11-14T21:41:08+02:00

1B  2B  3A  4C   5C   6A   7C   8D   9B   10A  

hepsini tek tek çözdüm ama 10. soruda emin değilim diğer soruların cevapları kesin doğrudur

1 5 1