Cevaplar

2013-11-04T20:29:12+02:00
726/6=121 121*5=605  605-121=484
0
2013-11-04T20:32:44+02:00
Birinci sayı  5k
ikinci sayı 1k
toplam=6k
726/6=121 ikinci sayı
121.5=605 birinci sayı -121=484
CEVAP 484
UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR İİ AKŞAMLAR
0