Mağazada %15 indirimle 170 Tl ye satılan bir cep telefonunun indirimli fiyatı kaç tldir ?

Bir elbisenin KDV 'siz fiyatı 120 Tl dir . Bu elbiseye %15 KDV uygulandığında elbisenin yeni fiyatı nedir ?

Fiyatı 100 TL olan bir palto %20 kar ile kaç TL ye satılır ?

İşelmle yaparsanız sevinirim . Alakasız cevap yazanları şikayet ediyorum .

1

Cevaplar

2012-11-18T19:24:38+02:00

3.Soru)100:100=1 1.20=20 100+20=120

2.Soru)1.2 . 15=18 tl    120+18=138

1.Soru)1.7 . 15=25.5 170+25.5=195.5 tl

 

3 4 3