Cevaplar

2012-11-18T19:43:15+02:00
oru1) /2x-3/büyük eşit 7 eşitsizliğinin çözüm aralığı nedir? (/=Mutlak değer anlamında) cevap: R- (-5, 2) 

soru2) 3 
soru3) /x-6/=x-6, /x-10/=10-x olduğuna göre x in alabileceği farklı tam sayı değerlerinin toplamı kaçtır? Cevap: 40 

soru4) /xkare -10x+21/=7-x olsuğuna göre xin alabileceği değerlerin toplamı kaçtır? Cevap: 13 

soru5) x. /X-4/+x=4+/4x-16/ olduğuna göre x in alabileceği değerlerin toplamı kaçtır? Cevap: 4 

soru6) 5bölü /-2x/ eksi 2 bölü /3x/ =1 bölü 12 olduğuna göre x in alabileceği değerlerin çarpımı kaçtır? Cevap: -484 

soru7) /a/küçük eşit 2 olmak üzere 3a+b =0 eşitliğini sağlayan kaç tane b doğal sayısı vardır? Cevap: 7 

soru8) x y ve z birer tam sayıdır /x/+/y/=2-/z/ olduğuna göre x. Y. Z çarpımı kaçtır? Cevap: -1 

soru9) -1küçükeşit /xkare -1/<8 old. Göre x in alabileceği kaç farklı tamsayı değeri vardır? Cevap: 5 

soru10) 0<x 
yardım eden arkadaşlar için şimdiden çok ama çok teşekkür ederim...    
0