sabit hızla hareket eden bir otomobil 3 saatte 210 km yol almaktadır.bu otomobil 5/7 saatte kaç km yol alır? adam gibi cevap verin yanlış olmasın bide işlemleri olsun işlemler karışık olmasın hı bu arada cevap 50 değil kafadan atanı şikayet edecem

1

Cevaplar

2012-11-21T15:17:34+02:00

210/3=70 =>saatte 70 km  otomobil
5X70=350
70/7=10
350+10 =360 mı ? ben böyle buldum teşekkür et 

0