Cevaplar

2012-11-21T22:56:18+02:00

ONAYLANMIŞ CEVAP

×
Uzmanlar tarafından teker teker incelenmiş onaylı cevaplar, doğru ve güvenilir bilgileri içermektedir. Eodev içerisinde moderatörler tarafından kontrol edilmiş milyonlarca kaliteli cevap vardır ancak onaylanmış cevaplar mükemmel ötesidir.

\sqrt{(-6)^2+a^2}=10 \\(\sqrt{36+a^2})^2=10^2 \\36+a^2=100 \\a^2=100-36 \\a^2=64 \\a=8......veya.......a=-8 \\ \\8+(-8)=0

1 5 1
2012-11-21T23:04:50+02:00

0' dır a= -8 e 8 dir. çünkü x ve y nin kareleri toplamı uzunluğun karesine eşit olacak

0