Cevaplar

2012-11-23T18:01:41+02:00

ilk kardeş x dersek,

ikinci x-2

3.kardeş x-4 yaşında olur,

toplamı,

 

3x-6=42

3x=48

X=16

ikinci kardeş, X-2 olduğu için 14 yaşında.

 

3 2 3
2012-11-23T18:11:27+02:00

2 yıl arayla dendiğine göre 3 kşide olduğuna göre 3*2=6 olur ve toplam 42 olduğuna göre 42+6=48 oluyor 48 i 3 e böldüğümüzde 48/3 =16 bulunur -2 olduğundan =14

0