Cevaplar

2012-11-24T14:37:55+02:00

06.00 olabilir bence 06:00

1 1 1
2012-11-24T14:39:38+02:00

180 Doğu

180 + 60 = 240 dk

240 / 60 = 4 Saat

12.00 + 4saat = 16.00

2 5 2