Cevaplar

2012-11-25T14:14:23+02:00

420x1/3=140  
140x4/7=80 km yani 80 000 m

1 5 1
2012-11-25T14:24:03+02:00

420/3 = 140
420 - 140 = 280
280/7 = 40
40.4 = 160
280 - 160 = 80


420-80 = 340 = gittiği yol

0