Cevaplar

2012-11-27T20:04:58+02:00

24m çünkü 1/3 yaparsak-24 diyebilirizzzzzzzzz

0
2012-11-27T20:07:43+02:00

200 m yolu kalmıştır çözüm:

420/3=140 'dır.Kalan yolun 7/4 'ü diyor 

140/7=20.4=80

80+140=220 m gitmiştir

420-220=200'dür

1 3 1