Cevaplar

2012-11-27T20:09:20+02:00

+1000 75-15=60 m = 6000 m =6 m

1 5 1
2012-11-27T20:09:53+02:00

75/15 = 5 cm

75+5=80 cm

80cm = 8000 metre 

5 3 5