Cevaplar

2012-07-17T21:34:02+03:00

7*2=14

7*4=28

7*4=28

14+28+28=70

oradaki toplam ayak sayısı 70'dir.

0
2012-07-17T21:34:52+03:00

56 mı yanlış hesaplamadıysam eğer doğru olmalı

0