Cevaplar

2012-11-29T16:20:42+02:00

14 olurr .......................  .........  ................   .....................................                                                                         

0
2012-11-29T16:21:05+02:00

15+30=45*4=180 buda3 saate eşit 15.30+3.00=18.30 oluyo

0