seçil ,hafta sonunda yürüyüşe çıkmıştır. Pazar günü yürüdüğü mesafe, cumartesi günü yürüdüğü mesafenin 2 katından 50 metre fazladır. seçil hafta sonunda toplam4250 metre yürüdüğüne göre 1. gün kaç metre yürümüştür ... ?

2

Cevaplar

2012-12-04T13:44:29+02:00

4250:2=2125

2125-50=2075 emin değilim tahminim bu yardım edebildiysem ne mutlu bana

0
2012-12-04T13:48:13+02:00

4250-50=4200 4200:4=1050

1050-50=1000

0