Cevaplar

2012-12-05T19:12:48+02:00

420.1/3=140 km

 

Kalan yol=280 km

 

280.4/7=160 km

 

140+160=300 km yol almıştır.

 

 

420-300=120 km ylu kalmıştır.

0
2012-12-05T19:13:43+02:00

önce 140 gitmiş kalan 280 olur. sonra 160 gitmiş. 160+140=300  420-300=120

0