Müge 120 m uzaklıktaki kırtasiyede 10 dakika bekliyor sonra 360m uzaklıktaki okuluna gidiyor. Evden 08.00'da çıktığına göre okula saat kaçta varır?



(Müge'nin sürati saniyede 1 metre, 1m/s)


Lütfen işlem ile birlikte cevabını yazın çok önemli

2

Cevaplar

2012-12-09T18:09:36+02:00

120 + 360 = 480 /120 = 4 x 10 = 40 

08 :00 + 40 = 08:40

1 5 1
2012-12-09T18:25:18+02:00

ödev.comdan yapabilirsin hem keyifli hem senin için daha iyi ve beynini güşlendirebilirsin

0