Cevaplar

2012-12-10T16:32:19+02:00

17.30+08.30=09.00

09.00-00.40=08.20

8x60=480

480+20=500

500x5=2500

0
2012-12-10T16:45:41+02:00

8:30  ------- 17:30

       arada 9 saat var

 

9 saatın 40 dakikası mola yani 8:20 saat çalışıyor

 

820+820+820+820+820=4100=4100= 41.00 saat 41 saatide dk ya ceviririz 60 la çarparız cevap =2460 dk                                                                                                                                             En  iyi pls 

0