Cevaplar

2012-12-11T18:44:20+02:00

birim olarak  7+20=27 g ve katlarışeklinde madde çıkarozaman 135/27 =5  yani tüm verileri 5le çarp  35 g n ,100 g  o birleşip 135 g  bileşik oluşturmuş ozaman  ikisinden de 100er g alırız   ve  100-35=65 g   N artar

1 5 1
2012-12-11T18:50:36+02:00

şeyhmuscuğum kardeşim ne gerek var buralara yazıon gel bana sor :D :D (puan için saol kardeş)

1 5 1