Cevaplar

En İyi Cevap!
2012-12-11T19:23:36+02:00

Sınıf 45 Kişi 

Fizikten qeÇenLer 10 Kiisii

Kimyadan qeçenLerin Sayısı 12 

Sadece Bi Dersden KaLanLarınn SayıSıı 18 

45-22=23

23-18=5  <========

2 5 2
2012-12-11T19:25:48+02:00

toplamda 45 öğrenci var ise;

10 kişi fizik 12 kişi de kimya olduğuna göre bunları toplarız.;

22 ediyor daha sonra 18 kişi de 1 dersten kalmış ötekini bulucağımız içinde 22+18 = 40 

diğer dersten kalan 5, 2 dersten kalanların toplamı 18+5 den 23

 

1 5 1