Cevaplar

En İyi Cevap!
2012-12-15T21:15:03+02:00

 Şimdi tüccar 1 metre için 12 tl kar etmektedir .  

1.Gün =) 13.12 = 156
2.Gün =) 19.12 = 228
3.Gün =) 17.12 = 204

Günlük ortalamayı soruyor . 

156 + 228 + 204
---------------------        = 196 cavabı :)
                  3

 

 

2 5 2
2012-12-15T21:17:56+02:00

650+950+850=2450 satıcının kendi parasıyla aldığı kumaş 

1054+1178+806=3038 satıcının sattığı kumaş 

3038-2450=588 karı oluur :D 

588/3 =196 olur :D

1 5 1