Cevaplar

2012-12-20T13:37:07+02:00

60 tane 6şarlık =360 eder

5 tane 8lik = 40 eder

toplam 400

0
2012-12-20T13:38:09+02:00

60x6=360

 

8x5=40

 

60+5=65

0