Cevaplar

2012-08-05T18:15:44+03:00

100-45=55koyun

 

55-20=35 koyun kaldı.

0
2012-08-05T18:20:47+03:00

Sorunuzu daha düzgün yazarsanız daha iyi yardımcı olurum geriye kalan koyunu soruyorsanız 45+20=65  100-65=35 koyun kalmıştır.

0