Cevaplar

2012-12-22T15:39:57+02:00

86 + 130 + 54 = 270cm = 27m

46m - 27m = 19 m

0
2012-12-22T15:41:34+02:00

46m = 4600 cm

86 cm + 130 cm + 54cm =270 cm

4600cm-270cm=4330 cm kumaş kalmıştır yani 43m 30 cmm :)

1 5 1