Cevaplar

2012-08-07T18:22:00+03:00

69874+83921=153795

83921.2=167842

153795+167842=321637 tl paran olmuş oluyor

 

90tl=9000 kuruş

321637-9000=312637 tl kalıyor 20 tl daha harcarsan

 

312637-2000=310637 tl paran kalıyor

 

3126 tl 37 kuruş paran kalmış olur

 

Bu tip bir soru ne sbs ne ygs de çıkar

1 5 1
2012-08-07T18:52:00+03:00

69874+83921=153795

83921.2=167842

153795+167842=321637 tl paran olmuş oluyor



90tl 9000 kuruş ediyor

321637-9000=312637 tl kalıyor 20 tl daha harcarsan bukadar paran gider



312637-2000=310637 tl


3126 tl 37 kuruş paran var artık. İyi harcamalar valla :D


 

3 3 3