Cevaplar

2012-12-23T15:06:12+02:00

34 tl karısına para verir

 

0
2012-12-23T15:07:04+02:00

Oğluna 69-15= 54  Kızına 54-5 =49  Markete 5.3=15 49-15=34   kalan para 34 tl karısına 34 tl verir

0