Cevaplar

2012-12-24T19:55:58+02:00

Çarpma işleminin çıkarma işlemi üzerine dağılma özelliği vardır ve kullanırsak;

 

a x (b-c) = (axb) - (axc)

 

axb=200

axc=125 olduğundan;

 

a x (b-c) = (axb) - (axc) = 200 - 125 = 75 elde edilir. TŞK ET :D

2 2 2
2012-12-24T20:41:50+02:00

ARkadaşım bilgi eksikliği olabilir iyi bak

arkadaş orada AxB 200 demiş sen ikisine de 125 yazmışsın ben ikisini de 125 olarak cevaplayacağım:

A . (B - C) = (A . B) - (A . C)

A . B = 125

A . C =125 olduğuna göre;

125 - 125 = 0

cevap 0 oluyor.

 

 

(Bu arada     .     çarpma anlamına geliyor belki bilmezsin diye söyledim.)

0