Cevaplar

2012-08-10T20:45:46+03:00

Bir gün 24 saattir. 6saatte içtiğine göre bir günde 24/6= 4 kere şurup içiyor. 1 ölçek şurup 6 ml ise bir günde 4x6=24 ml şurup içer. 15 günde ise 24x15= 360 ml şurup içer.

2 5 2
2012-08-10T22:31:36+03:00

6 saatte 1 ölçek içiyorsa ve 1 ölçek 6ml ise günde 4 kere içmesi gerekecek ve 4x6=24ml günde içmiş olur. 15x24=360 ml içmiş olur.

3 3 3