Cevaplar

2012-08-10T22:23:20+03:00

evden karakola giderken 34 m gitti, eve döndüğünde bir 34 m daha gitti:

34*2=68m

Markete ve karakola kadar olan yol 75m ise 68+75= 143 m gitti demektir. Karakol ile ev arası 34 olduğundan onu da eklediğimizde 143+34=177 metre yol gitmiştir.

1 5 1
2012-08-10T22:29:43+03:00

34 m karakola gitmiş sonra 34 m daha gidip evine gelmiş yani 34+34=68m gitmiş.

75m markete gidip 75m daha gidip evine gelmiş yani 75+75=150m gitmiş. (Marketten çıkınca karakol evinin yolunun üstünde ise)

 

68+150=218m yürüyüş yapmış.

1 5 1