Cevaplar

  • Eodev Kullanıcısı
2012-12-26T16:46:13+02:00

denklemi pek beceremem

cvp:60

0
2012-12-26T16:53:56+02:00

5. gün= 80

 

4. gün= 80-5= 75

 

3. gün= 75- 5 = 70

 

2. gün= 70- 5= 65

 

1. gün= 65-5= 60 kg kaldırış yapmıştır. Şimdi denkleme döküyorum hemen :D

 

x+ (5.5) = 80

 

x+ (25) =80

 

85- 25= 60

 

x= 60 diye bulunuyor galiba. Umarım doğrudur. :P

1 5 1