Cevaplar

2012-12-27T20:02:20+02:00

200/5=40 40*2=80 200-80=120

0
2012-12-27T20:03:25+02:00

200/5=40

40x2=80tane yumurta kırıldı.

200-80=120tane yumurta kaldı

0