bir araç gideceği yolunun bir kısmının saatte 80 km hızla 2 saatte gidiyor . daha sonra hızını saatte 40 km arttırarak 2 saat sonra gideceği yere varıyor . bu yolu saatte 100 km hız yaparak dönen bu aracın dönüşü kaç saat sürmüştür ?

1

Cevaplar

2012-12-29T21:03:06+02:00

80*2=160

40*2=80

160+80+100=340

1 1 1