Cevaplar

2012-12-29T22:17:15+02:00

24/12=2 2*4=8 3*8=24 ......................................................................................

1 5 1
2012-12-29T22:18:11+02:00

24 saaate tamamlamak için 12 yi 2 ile çarparız bu nedenle 4 rakamınıda 8 çıkar 8 bir günündür 3 günü bulmak için 8x3:24 cevap:24

1 5 1