Cevaplar

2012-12-30T23:11:23+02:00

80 KM HIZLA GİDİYORSA 20 KM DAHA HIZLANMASI LZM

0
2012-12-30T23:11:57+02:00

80.5=400 5-1=4 400/4= 100 100-80= 20

0