Cevaplar

2013-01-01T20:30:21+02:00

geriye 4/6 kalmıştır. 56/4= 16 <- sadece 1 parcası.

tamamını bulmak için 16 x 6=96

0
En İyi Cevap!
2013-01-01T20:30:46+02:00

6/6-2/6=4/6 =56 km

56/4=14x2=28

1 5 1