Cevaplar

2013-01-02T22:27:45+02:00

ONAYLANMIŞ CEVAP

×
Uzmanlar tarafından teker teker incelenmiş onaylı cevaplar, doğru ve güvenilir bilgileri içermektedir. Eodev içerisinde moderatörler tarafından kontrol edilmiş milyonlarca kaliteli cevap vardır ancak onaylanmış cevaplar mükemmel ötesidir.

40*2:80   10*:2=20 80+20=100 8.10 + 100dk = 9,50

1 5 1
En İyi Cevap!
2013-01-03T00:41:11+02:00

ONAYLANMIŞ CEVAP

×
Uzmanlar tarafından teker teker incelenmiş onaylı cevaplar, doğru ve güvenilir bilgileri içermektedir. Eodev içerisinde moderatörler tarafından kontrol edilmiş milyonlarca kaliteli cevap vardır ancak onaylanmış cevaplar mükemmel ötesidir.

3. ders saati başlayana kadar 2 ders 2 tenefüs geçer;

 

2 ders süresi :  2x40=80dk

2 tenefüs süresi: 2x10=20 dk

 

toplam : 80+20=100dk ders başlamasından 3.ders saatinin başlamasına kadar geçen süre 100dk yani  1 saat 40 dk

 

ders    8.10  da başlamış, o zaman toplarsak

 

    08:10

+  01:40

    09:50     3.dersin başlama saati olur.

1 5 1