Cevaplar

2013-01-04T19:25:20+02:00

400/5=80

80*1=80 :)

80/8=10

10*3=30     Sonuç : 30

0
2013-01-04T19:30:42+02:00

ilk önce 5/1ini bulalım: 400/5=80 yani 80 kg meyve satlmıs 400-80=320 kalan meyve 
kalan meyvenın 8/3ü satlmıs 320/8=40   40.3=120 kg meyve satlmıstır

320-120=200 kg meyve kalmıstr 

0