Cevaplar

2013-01-04T20:51:51+02:00

Alınan Yol = Hız x Geçen Zaman 

20 m/s ile giden araca A dersek, A'nın aldığı yol:

 

20 x 20 = 400 m olur.

 

30 m/s ile giden araca B dersek, B'nin aldığı yol:

 

30 x 20 = 600 m olur.

 

B ile A arasındaki fark, 600 - 400 = 200 metre olur.  

0
2013-01-04T20:55:42+02:00

Alınan Yol = Hız x Geçen Zaman 
20 m/s ile giden araca A dersek, A'nın aldığı yol:

20 x 20 = 400 m olur.

30 m/s ile giden araca B dersek, B'nin aldığı yol:

30 x 20 = 600 m olur.

B ile A arasındaki fark, 600 - 400 = 200 metre olur.

galıba boyle olacak

0