Cevaplar

2013-01-04T23:10:09+02:00

60/2.5=24

3000/1000=3

24/3=8

8 km/h

0
  • Eodev Kullanıcısı
2013-01-04T23:11:48+02:00

V(HIZ)= YOL(x) / t(ZAMAN)

 

3000 m  bölü 2.5dk     dakikayı saniyeye çevir   .

Sonucu sen bul aklında kalsın formül

0