Cevaplar

En İyi Cevap!
2013-01-06T12:22:22+02:00

220/ 4 = 55
55/11 = 5
5x4 = 20gün 

1 1 1
2013-01-06T12:22:57+02:00

20 civarı bişey olması lazım :)  YADA DAHA FAZLA AĞA :))))))))))9999999999999999999999999999999

1 1 1