Cevaplar

2013-01-06T17:26:49+02:00

14 sarı ise 50-14=36 yani %36 yüzdesidir

3 2 3
2013-01-06T17:26:55+02:00

20+16=36

50-36=14

14 sarılı

14/50=28/100

    yani %28

 

diğer arkadaş tamsaçmalamış ona bakma

4 4 4