Cevaplar

En İyi Cevap!
2013-01-06T18:31:36+02:00

doğum kilosu : X = 3000 gram

 

2. ay sonunda artış %75 = 3/4

 

3000*3 = 9000

9000/4 = 2250

 

3000+2250 = 5250 gram

 

 

2 4 2
2013-01-06T18:32:32+02:00

1.ay=3 kg.

3kg x %25 = 2,25 kg.

gramınıda sen bul artık.

0