Cevaplar

2013-01-07T14:05:38+02:00

8+10+15 = 33

165 / 33 = 5 

yani 1 yaşa 5 tl

En büyük 15 yaş

15*5 = 75

0
2013-01-07T14:06:28+02:00

8x+10x+15x=165

33x=165

x=5 olur 

15*5=75 tl almış olur(EN İYİ CEVAP LÜTFEN))

1 5 1