Cevaplar

2013-01-07T19:07:05+02:00

http://3.bp.blogspot.com/-4g1KoK9cp5g/UIHaDPtSGpI/AAAAAAAATvA/pqoqSjzwm_0/s1600/66.png buyur

1 5 1
2013-01-07T19:35:47+02:00

0.72 cm ==> bisiklet sorusu 

0.1 L

0.4L
0.5L

0.04L

 

 

 

 

İşçi sorusu ==> 6 gün olacak


 

 

3              21
9               ?            doğru orantılı olduğu için  21*9 = 189     189 / 3 = 63

 

 

 

 

 

4          18

12          ?        ters orantılı olduğu için   4*18=72       72 / 12= 6  olacak

 

0