Cevaplar

2012-10-04T22:09:44+03:00

90-60=30

150/30=5 saatte.

 

Kontrol etmek isterseniz;

90x5=450

60x5=300

 

 

0
2012-10-04T22:49:13+03:00

90-60=30

150/30=5 saatte :D

 

0