Cevaplar

2016-10-19T22:40:44+03:00

ONAYLANMIŞ CEVAP

×
Uzmanlar tarafından teker teker incelenmiş onaylı cevaplar, doğru ve güvenilir bilgileri içermektedir. Eodev içerisinde moderatörler tarafından kontrol edilmiş milyonlarca kaliteli cevap vardır ancak onaylanmış cevaplar mükemmel ötesidir.
Merhaba =)

emrekolok un 500 tl si var ahmedin dükkanından 3 torba kömür (1 torba 25 kg) alıyor. birde oğuzhanın firmasından 1 ton (250 tl) kömür alıyor emrekolokun toplam kaç parası aklmıştır??

3 torba kömür alıyor = 10x3=30+250=280tl harcıyor ne kadar parası kaldı dediği için 500-280=220tl si kalır..

İYİ DERSLER :D
#Koloks
OPTİ TİM



1 5 1