Cevaplar

2013-01-09T22:19:06+02:00

C2H6    C: 12 alınınca H: 3 alınıyor..  12+3=15 ,, 45/15=3   C:12 İse 3x12= 36 Dır...........................

1 5 1
2013-01-09T22:20:31+02:00

12+3=15 gr 45 gram elde etmek için   45\15= 3  3*12=36 gr gerekir

1 5 1