Cevaplar

2012-08-28T17:55:04+03:00

Havuz 45 . x litrelik olursa birinci musluk saatte 5x litre,
ikinci musluk saatte 3x litre su akıtır.
Biri diğerinden saatte 12 litre daha fazla su akıtmış olur.

2x = 12
x = 6 

Havuz 45 . 6 = 270 litrelik bulunur.

0
2012-08-28T18:15:19+03:00

15+9=24

24+12=36

36x2=72

0