Cevaplar

2013-01-18T20:09:47+02:00

8-4 =4

180 + 120 = 300 kr

4 silgi alıpta 180 daha olsaydı 8 silgi alırdım dio

öleyse 4 silgi 300 kr

başlangıçta 4 silgi almış 120 artmış

120 + 300 = 420 kr parası varmış

420 kr ne ya 4 lira 20 kuruş varmış :D

1 2 1
En İyi Cevap!
2013-01-18T20:10:12+02:00

4tane silgi var elimizde 

180 kr

olsaydı 8 tane alınacaktı

120 bölü 4  30 tanesi  30 kuruş

30 çarpı 4 120 

120 +120 eşittir 240 bence

2 5 2