1)ömer ' in marketten getirdiği pşetin içinde 6 kg ' lık gıda maddesi vardır. poşette 1 kg pirinç ve 2,5 kg un ile belirli sayıda konserve olduğuna göre 0,5 kg'lık konserveden kac tane vardır ?

2) tasıma kapasitesi 1200 kg olan bir kamyonetle 40 kg'lık kasalardan kaç tane tasınabilir ?

ikisinide cavaplandırınız . saçma cevap vereni şikayet ederim .!!

2

Cevaplar

2013-01-21T21:15:05+02:00

BİLSEYDİM CEVAPLARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

1 1 1
2013-01-21T21:16:26+02:00

1)1+2,5=3,5

6-3,5=2,5

2,5/0,5=5 tane

2)1200/40=30 tane

1 5 1