Cevaplar

2013-01-22T19:47:01+02:00

3*2=6

 

180/6=30gün sonra biter umarım yardımcı olmuşumdur

2 5 2
2013-01-22T19:48:02+02:00

180 ml şurubu 3 ml kaşık ile alacak

180 / 3 = 60

bu şurup 60 kaşık geliyor

hergün 1 içseydi 60 dı

günde 2 kez alırsa 60 / 2 = 30 günde biter

2 5 2